algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

«Flashdance» torna la música dels vuitanta a l'Auditòrium de Palma

L'espectacle, amb la Dècada Prodigiosa, es representa fins diumenge

J.N.Palma.
El 1983 el realitzador Adrian Lyne aconseguia fer de Flashdance un dels llargmetratges de referència de la dècada. Ara, l'Auditòrium de Palma ofereix tot el cap de setmana l'oportunitat de rememorar aquell film a través d'un espectacle homònim al de la pel·lícula i amb música de la Década Prodigiosa.

Sota l'argument de la història de la soldadora de dia i estripper de nit, se recupera la força de la música dels vuitanta amb temes com ara el gran èxit d'Irene Cara Flashdance / What a feeling del qual es varen vendre més de 700.000 còpies en dues setmanes, Maniac o He's a dream.

En ells, l'espectacle afegeix diversos mixos amb grans èxits d'aquells anys tant internacionals com del pop nacional. Entre aquests darrers hi ha cançons representatives de Tino Casal, Mecano...

El director del muntatge, Eliseo Peris, explicà que es tracta d'un espectacle non-stop en què el públic va a «veure ballar i escoltar música». Un conductor orienta el públic en la successió d'històries que ocorren sobre l'escenari, on durant hora i mitja se succeeixen temes com ara Last dance o She works hard for the money i Hot stuff de Donna Summer així com You're the first, my last my everything de Barry White i Fame de Michael Gore i Dean Pitchford, entre molts altres.

El repartiment artístic està integrat per Vanessa Calderón, Graciela Peña, Carlos Doñan, Juanjo Hinoojosa, Ivan Martínez i Marta Velasco, qui representen tant les vivències de dia com de nit de la protagonista de la història.

El muntatge s'estrenà el passat mes de novembre a Madrid i d'ençà ha visitat algunes de les principals sales d'actuacions d'arreu de l'Estat amb bona afluència de públic. El director reivindicà «la moda del teatre musical» i atribuí l'èxit d'aquest gènere en ser «un espectacle molt viu i complet» que té com a única pretensió «fer passar una bona estona al públic».

Flashdance es representa avui a les 22.00 hores, demà a les 19.00 i a les 22.00 i passat demà a les 19.00 hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris