muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Campanet i Sa Nostra podran gestionar la posada de Biniatró

Francesc Fiol n'ha oferit la cogestió a l'Ajuntament

C. MORENO. Campanet.
L'Ajuntament de Campanet i Sa Nostra podran participar en la gestió de la posada de Biniatró, adquirida pel doctor Bartomeu Beltran fa uns anys i que el Govern vol convertir en un centre cultural. El conseller d'Educació de l'Executiu balear, Francesc Fiol, es reuní ahir amb el batle de Campanet, Francesc Aguiló (PSM), per proposar-li la cogestió de l'espai.

Aguiló es mostrà satisfet amb l'oferiment de la Conselleria després de les tenses relacions que les dues administracions han mantingut fins ara. La pròxima passa serà redactar un conveni que estipularà les condicions adients per a la cogestió.

El batle explicà que «teníem molt d'interès a participar-hi». «El regidor de Cultura es reunirà amb membres del departament autonòmic per elaborar un esborrany de conveni que acabarà al final de la legislatura», concretà. Aguiló destacà les característiques de l'immoble, com a «lloc ideal per a exposicions i per a activitats musicals; en aquest sentit, ens aniria bé poder mostrar algunes activitats que l'Ajuntament hi desenvolupa».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris