algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Maria de la Pau Janer fitxa per IB3 per conduir un programa cultural

L'escriptora diu que el canal autonòmic és una «aposta seriosa»

JUAN MESTRE. Palma.
Maria de la Pau Janer és el darrer fitxatge d'IB3. L'escriptora mallorquina, acompanyada per la directora general de l'ens, Maria Umbert, va presentar ahir Punt de Trobada, un programa d'actualitat cultural que s'emetrà en horari de màxima audiència a la televisió autonòmica. Punt de Trobada serà un programa bàsicament cultural, amb un decorat que reproduirà un punt de trobada d'un aeroport on es generaran converses i situacions els protagonistes de les quals seran la presentadora i els seus convidats. «Maria de la Pau Janer és una persona jove i amb una gran experiència; esper que IB3 estigui a la seva alçada», va dir Umbert durant la presentació de l'espai.

Maria de la Pau Janer va assegurar que estava satisfeta de formar part «d'aquesta nova televisió. IB3 és la meva aposta seriosa. Estim la meva terra i tenc una gran oportunitat de participar en un programa propi», va explicar Janer.

L'escriptora mallorquina va concretar que no té intenció de presentar cap altre programa de televisió que no sigui Punt de Trobada. Però sí que es va mostrar disposada a col·laborar com a contertuliana en programes culturals que emeti l'ens autonòmic català. «No presentaré un altre programa que no sigui a IB3. És èticament incompatible», va subratllar Maria de la Pau Janer. Eduardo Orrico, director de programes d'IB3, va destacar que Maria de la Pau Janer havia estat «el primer fitxatge de l'ens. Punt de Trobada és una gran aposta de la cadena», va afegir Orrico.

Punt de Trobada serà un programa dirigit a tots els públics i produït per Singular. A més de Maria de la Pau Janer, hi participaran personatges secundaris fixos. Els convidats podran ser polítics, artistes, periodistes, científics, però també persones del carrer. L'única premissa, segons IB3, és que els convidats poden aportar «enfocaments interessants». Les trobades entre la presentadora i els convidats poden ser concertades o fortuites, formals o informals, però sempre en el punt de trobada d'un aeroport.

Maria de la Pau Janer ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits i des de fa 12 anys, i de manera ininterrompuda, presenta programes a TV3 i a Canal 33. L'escriptora mallorquina s'ha encarregat de la conducció d'Stròmoboli, Les coses de la vida, Els llibres i la vida i Campus 33.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris