algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

El festival Salvem la Real reunirà Bonet, Llach, Timoner i Al Mayurqa

L'associació de veïns celebrarà l'esdeveniment «cultural» a l'Auditòrium el proper 22 de març

J.N.Palma.
Artistes com ara Maria del Mar Bonet, Lluís Llach, Miquela Lladó, Al Mayurqa, Damià Timoner, Carumbau i Miquel Àngel Llonovoy, entre d'altres, pujaran dia 22 del mes que ve a la sala Magna de l'Auditòrium de Palma per donar suport a les reivindicacions dels veïns del Secar de la Real.

Serà en el marc d'un festival que persegueix recaptar fons perquè els veïns d'aquesta zona continuïn endavant amb les accions legals empreses contra les administracions. Les 1.600 entrades de la sala Magna, a un preu únic de 24 euros, ja són a la venda a les taquilles de l'Auditòrium o a través de Servicaixa.

La presidenta de l'associació de veïns de la Real, Assumpció Renom, explicà que «tots els artistes que ja han confirmat la seva participació ho fan de manera totalment desinteressada i en suport a la nostra causa... És més, foren ells els que s'oferiren a col·laborar».

Així mateix, afegí que «en tot moment es tractarà d'un esdeveniment cultural. Les nostres peticions són prou clares i de tots conegudes, no volem que el festival es converteixi en un acte força reivindicatiu que desllueixi la importància de reunir sobre un escenari els artistes que s'han solidaritzat amb el nostre posicionament».

S'ha de destacar que el cartell definitiu dels grups i artistes que hi prendran part encara no està del tot tancat. Assumpció Renom no amagà que en el decurs del festival hi haurà diverses sorpreses. Entre aquestes féu referència als presentadors. Avui està prevista una nova reunió dels veïns de la Real per acabar de perfilar alguns detalls que encara queden pendents.

Cada un dels intèrprets oferirà una o dues peces del seu repertori propi, que seran de lliure elecció. El cartell serà realitzat pel pintor Josep Guinovart. Els veïns de la Real han manifestat en reiterades ocasions el seu parer contrari a la construcció del nou hospital de referència de les Balears a la zona perquè consideren que perdrà el caràcter rural que ara la caracteritza i en perjudicarà l'hàbitat natural.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris