nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

La ballarina Ada Obrador presenta els seus «Íntims Somnis» a Barcelona

La coreografia de la mallorquina va obrir la II Mostra de Peces Curtes de Dansa Contemporània

C. DOMÈNEC.Barcelona.
La ballarina mallorquina Ada Obrador va interpretar Íntims Somnis divendres al vespre, a l'auditori del barri de les Corts de Barcelona. La seva actuació obrí la II Mostra de Peces Curtes sobre Dansa Contemporània. Ada Obrador és la directora del grup de dansa Assaji, del qual és també la coreògrafa i la intèrpret. L'obra que presentà a la ciutat comtal incloïa música per a piano del compositor Javier Argumal i fou seleccionada en la convocatòria Dansa + a prop, en el marc del programa que organitza l'Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de promoure les arts plàstiques, la música, el teatre i la dansa.

A Somnis Íntims, Ada Obrador s'enfronta a un escenari totalment desproveït d'elements. L'artista sosté un diari, a l'altura de la seva cara, sense deixar veure el seu rostre durant l'inici de l'actuació. El diari es converteix en l'únic element que la ballarina empra durant la seva funció i serveix de fil conductor perquè la mallorquina canalitzi els seus sentiments onírics i s'expressi corporalment. La peça és curta, ja que dura només uns pocs minuts

Per setembre, Obrador ja va oferir un altre espectacle a Barcelona, Terra Roja, inspirat en una de les peces de la ceramista Maria Ramis. El festival de divendres inclogué quatre muntatges. Després de la coreografia d'Obrador, actuaren Janet Rühl amb Arnd Múller; Ester Simona i Miquel Llaràs, de FAT; i Paula Mariani, del projecte Paleo.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris