muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

El professor Joan Culla elogia l'arquitectura d'Es Baluard


El professor de la Universitat Autònoma de Barcelona i presentador del programa Segle XX del Canal 33, Joan B. Culla, va visitar ahir el Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma,Es Baluard, en el decurs d'una visita pel centre de Palma posterior a la conferència que va impartir dijous vespre a la Fundació la Caixa. El professor Culla es va mostrar molt satisfet per la visita i va explicar que «aquest és un museu molt bo tant pel seu continent com pel contingut».

«Una de les coses que més sorprenen és la manera que han tingut els arquitectes de resoldre la conversió de l'antic baluard en un museu, on han cercat de manera fantàstica la simbiosi amb l'estructura. Han revaloritzat el buc a la perfecció».

Pel que fa a la col·lecció expositiva, Culla explica que «tot i que jo no som un entès en l'art contemporani he de valorar molt positivament el que he vist, és un museu molt interessant. Jo he gaudit de forma especial de les primeres sales, amb un paisatgisme mallorquí molt ben representant, i també dels retrats i de les ceràmiques de Picasso. En entrar a l'abstracció només puc assenyalar que hi ha uns grans noms i molt bones peces».

El professor Culla estigué molt content de l'èxit de la conferència, organitzada per l'Institut d'Estudis Baleàrics, «especialment per la quantitat de públic i la seva qualitat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris