algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

El 30% de cirurgies estètiques que es fan a l'Estat són implants mamaris

Les operacions de nas i el botox són altres tècniques comunes

El 30% de les operacions de cirurgia estètica que es realitzen a l'Estat espanyol correspon a implants de silicona als pits, segons assenyalà ahir Jordi Planas, especialista en cirurgia plàstica, reparadora i estètica, durant la presentació del seu llibre Cirurgia estètica sense trampa ni cartó. Aquest text pretén ser una guia útil per a la gent que consideri la possibilitat d'algun tractament estètic.

«Amb aquest volum, vull acostar la cirurgia estètica a qualsevol persona que s'hi interessi, però no des de l'apologia sinó des de la imparcialitat, analitzant els pros i els contres i posant-me a la pell del pacient», explicà el facultatiu.

D'aquesta manera, el llibre parla d'operacions freqüents avui dia com l'augment dels pits, l'operació de nas o l'ús de la toxina del botox. Sobre aquesta darrera tècnica, Planas indicà que els efectes són molt bons però que ha de ser el metge qui decideixi on s'ha d'implantar, sempre en dosis molt petites i tenint en compte que els efectes duren entre cinc i sis mesos.

Respecte de l'augment dels pits, l'expert aclarí que a l'hora d'efectuar mamografies per detectar possibles tumors, la pròtesi dificulta l'estudi de la mama però també depèn de la ubicació. «En principi, si la pròtesi es col·loca davall el múscul, no ha d'oferir dificultats. No obstant això, de cada vegada hi ha més senòlegs especialitzats en exploració de mames amb implants», matisà.

La publicació es divideix en tractaments estètics en els quals resulta necessària la cirurgia, les solucions sense bisturí i la descripció del programa integral individualitzat de salut i antienvelliment antiaging. Cada apartat del llibre dedica un torn de preguntes a cada una de les tècniques reflectides.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris