nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

Josef Egger rep el 'Siurell de Plata' en el seu 80è aniversari

El president de l'Associació Austríaca d'Amics de Mallorca, Josef Egger, celebrà dissabte el seu 80è aniversari amb 170 familiars i amics a l'hotel Maradavall Portals. Assistiren a la festa, entre d'altres, l'eurocomissària d'Assumptes Exteriors de la UE, Benita Ferrero-Waldren, i el seu marit, Francisco Ferrero, director de l'Institut Cervantes de Viena; el conseller de Cultura, Francesc Fiol; el senador Joan Fageda; el conseller insular Miquel Àngel Borràs; la tinent de batle de Cort Francisca Bennàssar; l'ambaixadora d'Àustria a Madrid, Ulrike Tilly; el president-editor del Grup Serra, Pere A. Serra; el president de Sa Nostra, Llorenç Huguet; el delegat d'Air Berlin, Àlvaro Middelman; el cònsol d'Àustria, Josep Oliver; el propietari de l'Auditòrium, Rafel Ferragut; el doctor José María Sevilla i el president de Projecte Home, Bartomeu Català.

A l'esdeveniment, amenitzat amb balls mallorquins i música clàssica en directe a càrrec, principalment, del director d'orquestra Franz Lehár i de la soprano Marcela Cerno, Pere Serra demanà a Benita Ferrero que lliuràs a Egger el Siurell de Plata d'Ultima Hora que l'acredita «com el millor mallorquí de l'any».

Sep Egger, que resideixen a la finca de Son Noguera, d'Esporles, ha organitzat amb la seva associació nombrosos actes culturals per donar a conèixer aquest país centreeuropeu a Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris