nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Joan Pau II deixà l'hospital i partí amb el papamòbil

El sant pare, amb aspecte cansat, saludà els fidels que l'esperaven


El papa Joan Pau II, com havia estat anunciat, abandonà ahir horabaixa el Policlínic Gemelli, on havia estat ingressat el passat 1 de febrer per una greu inflamació de les vies respiratòries, a bord del papamòbil blanc i saludant els fidels congregats a l'hospital.

El sant pare aparegué en bones condicions i desde l'habitacle il·luminat del «papamòbil» saludà en diverses ocasions els fidels i mitjans de comunicació que seguiren la seva sortida de l'hospital, encara que el Pontífex pareixia una mica desmillorat i prim pels 10 dies que ha passat hospitalitzat, quan es complicà el grip que va contraure el diumenge, 31 de gener.

Alguns col·laboradors ajudaren a pujar al papamòbil el pontífex encara que s'havia col·locat una tela blanca per impedir que es pogués veure com introduïen Joan Pau II en el vehicle, on l'acompanyava el seu secretari personal, l'arquebisbe polonès Stanislao Dziwisz. Ja en altres ocasions en què el papa ha estat ingressat, abandonà l'hospital a bord d'un vehicle que permetia que els fidels els poguessin saludar. El papa arribà al Vaticà després de travessar la plaça de Sant Pere on l'esperaven centenars de fidels.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris