algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Estudiants anglesos d'arquitectura analitzen el projecte d'Es Baluard

Els alumnes apreciaren la murada renaixentista com a model de recuperació i integració de l'espai

J.C. Palma.
Vint-i-vuit estudiants de cinquè curs d'arquitectura de la Manchester School of Architecture, dependent de les universitats de la ciutat anglesa, visitaren ahir el Museu d'Art Modern i Contemporani Es Baluard, on van assistir així mateix a una conferència a càrrec de l'arquitecte Carlos García-Delgado.

La visita fou organitzada per Tomeu Ferrà, membre del Col·legi d'Arquitectes de les Illes Balears i antic estudiant del col·legi de Manchester. El motiu, conèixer la intervenció arquitectònica de recuperació del vell baluard renaixentista realitzada pels germans García Ruiz, Vicente Tomás i Àngel Sánchez-Cantalejo.

Segons explicà Sally Stone, professora del grup d'estudiants, aquests joves anglesos s'han acostat a Palma per conèixer in situ l'arquitectura i el context de la ciutat, on «les intervencions han estat majoritàriament molt apropiades, de manera bella i combinant la modernitat amb les arrels patrimonials del disseny arquitectònic».

Stone explicà que Palma és un exemple ben conegut a l'estranger i que la intervenció en Es Baluard ja s'utilitza com a «exemple d'un bon estudi i consecució de l'obra projectada».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris