cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Lloseta ballà sota una pluja que no aturà la festa de disfresses

El municipi té una de les rues més animades de la Part Forana

Tocaven els primers compassos de carnaval a Lloseta i al mateix temps començà tímidament a ploure a l'avinguda del Cocó, on les comparses estaven preparades per iniciar la festa. La brusca no desanimà els participants, que volgueren prosseguir la gresca encara que es banyassin un poc. La rua de Lloseta és cada any una de les més animades i participatives de la Part Forana, i és que a les comparses del municipi s'apleguen també moltes de les que el vespre abans desfilaren a Inca.

Enguany la rua de Lloseta ha volgut celebrar el carnaval de la mateixa manera que també ho han fet a quasi tots els racons de la Part Forana, amb una gran diversitat de personatges que van des dels homes prehistòrics fins a màscares venecianes, i altres plens de color i d'imaginació.

Tot resultà perfecte fins que es posà a ploure, la qual cosa va fer que deslluïssin tots els colors que omplien la llarga avinguda del Cocó. Malgrat que plovia, la festa no aturà. I és que tot el cap de setmana els balls de màscares i la bauxa han omplit tots els racons de l'Illa i ho continuaran fent fins que dimarts l'enterrament de la sardina posi punt i final a les festes de carnaval.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris