nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:

El Llevant i el Pla, envaïts per la màgia i el color del carnaval

Les comarques del Llevant i del Pla visqueren el seu cap de setmana de carnaval com una autèntica festa. Ni el fred ni el mal temps no pogueren amb una celebració que any rere any continua guanyant en participació i en la qual es combina el bon humor amb l'originalitat dels vestits. N'hi hagué que improvisaren, però la gran majoria lluí unes disfresses molt elaborades.

Dissabte vespre, més de mil persones es concentraren a la plaça de Sant Joan de Son Servera per participar en un llarg recorregut fins al poliesportiu, on els esperava una nit d'allò més moguda. La qualitat, l'originalitat i la diversitat varen fer molt difícil al jurat atorgar els premis. La comparsa que va merèixer el guardó de 600 euros concedits pels bars de la localitat va ser la de samurais. La més nombrosa fou la de l'AMPA del col·legi Jaume Fornaris, en la qual devers 70 persones mostraren la seva cara més «troglodita». El premi individual fou per a una aconseguida drag queen. També hi hagué comparses representant el Quixot, flors o un grup de bomberes que mostraren els seus encants dins un 600. La banda de música acompanyà tot el recorregut. No mancaren treballades coreografies i la que més aplaudiments s'endugué fou l'escenificació de la mítica «Grease».

D'altra banda, en el Pla també es va degustar un bon carnaval. A Petra, la concentració va tenir lloc a les 15.30 hores i hi participaren comparses i carrosses. Les escoletes elegiren disfresses de vaquers o de llimones i taronges. Així mateix hi hagué una evocació als temps escolars passats. La banda municipal de música va acompanyar la comitiva durant tota la desfilada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris