nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

Es Baluard sedueix amb els jocs de Brossa

Més de 1.200 persones varen participar ahir en la jornada de portes obertes del primer aniversari


Imaginació. Color. Poesia. Participació. Els visitants que ahir migdia varen arribar al Museu Es Baluard per participar en la seva jornada de portes obertes -emmarcada en els actes de celebració del primer aniversari- es varen trobar amb un espectacle de carrer que girava al voltant de Joan Brossa i la seva creació. Picada d'allada, l'escenificació que varen dur a terme els membres de la companyia d'Aigua Teatre Ciutadà, va sorprendre els assistents per la seva personalíssima visió de la imatgeria del poeta català i va obligar els espectadors a la interactuació i a la participació, amb lectura de poemes inclosa.

No va ser l'únic acte brossià del dia. L'exposició Jocs i camins, que es pot veure a la sala -1 del Museu, va aconseguir atreure molta de gent que es va divertir amb la personal visió del fet creatiu de Brossa. Els poemes visuals, els llibres d'autor, el conjunt de les peces i fins i tot el film creat el 1967 amb Pere Portabella varen agradar molt als espectadors, un total de 1.210, que varen omplir durant bona part de la jornada les sales del Museu.

En aquesta ocasió es varen poder veure moltes famílies senceres que aprofitaren l'ocasió per passar un diumenge envoltats d'art. I és clar, els més menuts varen gaudir descobrint els jocs que proposa Brossa en totes les seves creacions.

El Museu Es Baluard també presentava novetats per als que ja el coneixien, que eren nombrosos. Així, la remodelació de les sales on s'exhibeixen les ceràmiques de Picasso i els dibuixos dels grans mestres varen ser molt aclamades, perquè la nova disposició de les peces permet que cada una de les dues col·leccions -de les més aclamades del conjunt d'obra del museu pel gran públic- pugui ser vista i captada en la seva essència.

A més a més, el bon temps hi va acompanyar i el públic va poder gaudir dels passejos a les terrasses exteriors i pel camí de Ronda. Un punt i final brillant per al primer aniversari.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris