muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Els nins d'Inca mostren la seva gran imaginació

La Rueta, amb participants molt petits, donà el sus al Carnaval

Els colors i el bon ambient del Carnaval arribaren ahir a Inca amb la celebració de la tradicional Rueta, que enguany va reunir centenars de nins i nines dels diferents col·legis i escoletes de la ciutat. Enguany la majoria dels participants no superaven els sis anys.

A pesar del fred, els nins acompanyats per pares i professors sortiren pels principals carrers a mostrar les seves disfresses, que durant els dies anteriors havien anat preparant amb molta il·lusió. Alguns dels participants eren tan petits que fins i tot prenien el biberó mentre els portaven pel recorregut de la Rueta, o bé dormien aliens a tota l'expectació que hi havia en els principals carrers del centre d'Inca.

La diversió es va tornar a fer present un any més amb els nins que gaudien de les seves disfresses relacionades amb la literatura infantil, l'Oest americà, o personatges com els Teletubis. Altres optaren per vestits de jocs de dames i homes prehistòrics. La Rueta va començar a partir de les 16 hores a la plaça Llibertat i va recórrer el centre de la ciutat, que es trobava ple de gent, fins arribar a la plaça Mallorca, on es va realitzar una animada festa infantil destinada als participants.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris