nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Els petits envaïren el centre de Manacor amb les seves disfresses

M.PUIGRÒS.Manacor
Els grups d'animació infantil als quals l'Ajuntament de Manacor encomanà la tasca d'entretenir els més petits en la rueta passaren el seu examen amb nota. Ahir horabaixa, el centre per a vianants de la localitat es va omplir de nins i nines disfressats i ben disposats a passar-ho d'allò més bé. Al ritme de la música que prengué el centre, els més petits van ballar fins a l'extenuació.

Els models elegits foren d'allò més divers. Hi havia de tot, animalons peluts, personatges de dibuixos animats, herois de còmic, bruixes, princeses i també monges novícies i escolanets. La rueta de Manacor fou ahir una de les més animades de la comarca malgrat que no hi hagi la tradició de fer una desfilada tal com es fa a altres pobles.

Una imitació del conegut Charles Chaplin recorria els carrers del centre amb un peculiar automòbil ben estibat d'objectes diversos. Els petits corrien darrere ell. En la seva carrera es creuaven amb la xaranga de tambors que amunt i avall anunciava la seva arribada entre el renou dels assistents.

Al voltant dels quatre escenaris que s'instal·laren al centre els nens disfressats van cantar i ballar sota l'atenta mirada dels seus pares que gaudien tant o més que ells. En aquesta ocasió a Manacor es van poder veure ben pocs pots d'escuma, ja que per sort, s'ha acabat el costum de tirar-ne.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris