algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Els alumnes de Mallorca gaudiren del seu carnaval

Centres escolars i infants de Son Dureta celebraren les seves ruetes

72654

Els infants de l'escoleta Drac Màgic de Palma destacaren per la seva original disfressa.

El Carnaval també tingué el seu ressò a Palma. Foren diversos els centres escolars que celebraren les tradicionals ruetes coincidint amb el Dijous Llarder, i en les quals l'enginy fou la nota predominant de les disfresses. Col·legis com ara Pius XII i el de l'Esperança foren dels que visqueren aquest dia amb una emoció especial, igual que les escoletes infantils com Drac Màgic.

Per un dia els infants es convertiren en veterinaris i en diferents animals com ara vaques, ovelletes, pingüins, rates-pinyades... També s'hi veieren jardiners, metges, cuiners... o flors d'acord amb el lema escollit per enguany: «Flora i fauna de Mallorca».

Els alumnes dels dos centres docents abans esmentats sortiren pel carrer de l'Arquitecte Bennàssar a fi de mostrar les seves creacions. Enmig de l'ambient festiu, molts de ciutadans no dubtaven a aturar-se per contemplar la desfilada. Hi participaren prop de 860 infants dels diferents cursos a ritme de xeremies i tamborí.

Resultà especialment lluïda la rueta que es visqué a l'hospital Maternoinfantil de Son Dureta. Els infants, acompanyats pels pallasos de la Sonrisa Médica recorregueren diferents plantes del centre mèdic. La festa que convertí la jornada en un dia diferent i l'omplí de color i de gresca. Les disfresses les havien preparades els pares i els voluntaris de la Creu Roja, que posaren molt d'esment en la seva confecció.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris