algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

El papa Joan Pau II és hospitalitzat a Roma per una laringotraqueitis aguda

El Vaticà va assegurar que el pontífex romania en planta i no en reanimació


El papa Joan Pau II, hospitalitzat ahir a la nit en el Policlínic Gemelli de Roma, pateix una laringotraqueitis aguda i una crisi de laringoespasme, segons va informar el portaveu vaticà, Joaquín Navarro Valls.

«El procés gripal que pateix Joan Pau II des de fa tres dies s'ha complicat aquesta nit amb una laringotraqueitis aguda i una crisi de laringoespasme. Per aquest motiu s'ha decidit la seva urgent hospitalització, que es va produir a les 22.50 hores local», va afirmar Navarro en un comunicat. El bisbe de Roma, segons fonts hospitalàries, havia de ser sotmès ahir a la nit a diverses proves mèdiques, entre elles radiografies.

Afectat en els últims dies d'un procés gripal, Joan Pau II va ser internat «per precaució» a l'Hospital Policlínic Gemelli, a la zona del nord-oest romà. El pontífex, de 84 anys, va ser traslladat al Gemelli després que a mitjan horabaixa es confirmàs des de la Santa Seu que el seu estat no tenia especials problemes i que fins i tot li havia desaparegut la febre que li va sobrevenir diumenge passat, malgrat que persistia la tos.

Poc abans, el portaveu vaticà, Joaquín Navarro Valls, va dir que el Papa patia «un procés gripal caracteritzat per aquests símptomes tan ben coneguts per milions d'italians» i que a causa d'això han estat ajornades les activitats previstes per als pròxims dies». Davant els creixents rumors d'ahir a la nit, el Vaticà va assegurar que el papa romania en planta i no en la zona de reanimació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris