nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
18°

L'editorial El Gall publicarà la poesia completa de Miquel Costa i Llobera

Gabriel Sampol s'encarregarà de fer l'edició de l'obra i de l'estudi introductori

La celebració de l'Any Costa i Llobera està tenint una conseqüència important: la recuperació de les seves obres en noves edicions que estan encaminades que l'escriptor torni a tenir presència a les llibreries mallorquines. Als dos volums d'obres completes que ja són al carrer, editats per la Fundació Rotger i Lleonard Muntaner i coordinats per Joan Mas i Vives, s'hi afegirà abans que acabi l'any la poesia completa que treu al carrer El Gall Editorial i que ha estat preparada per Gabriel de la Santíssima Trinitat Sampol.

L'editor Gracià Sánchez va explicar que «aquesta serà l'aportació de la nostra editorial a un any que ha estat molt important per a la difusió de l'obra de Costa i Llobera i nosaltres hi volíem contribuir». El volum inclourà tota l'obra poètica de Costa i Llobera i tendrà «una extensió bastant considerable», segons l'editor.

Algun inèdit
Un altre dels fets destacables d'aquesta edició és que inclourà alguna petita peça inèdita, tot i que «no són de gran importància, perquè és un autor que ja ha estat molt treballat i queden molt poques coses per treure'n a la llum», va explicar el mateix Sánchez.

El llibre aplegarà així, en un sol volum, tota l'obra poètica de l'escriptor, tant en llengua catalana com castellana. La publicació preparada per Sampol també oferirà un ample estudi introductori i les notes a peu de plana elaborades per ell mateix.

Només la poesia
Sánchez va explicar que «per nosaltres el més important és poder publicar l'obra poètica, que és el més interessant que va publicar com a escriptor i pel que se'l coneix. Per això no ens solapam amb altres projectes que recullen la totalitat de la seva obra, una tasca molt admirable però que escapa de les nostres proporcions», assegurà l'editor pollencí.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris