nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

Una gernació acabà la nit amb jazz i cava

El públic gaudí contemplant la remodelació de la col·lecció del museu d'art contemporani Es Baluard

J.C. Palma.
La gran nit de galeries obertes tingué el seu punt final de recorregut al Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma Es Baluard, on una gernació es congregà a partir de les 20.00 hores. El museu obrí les seves portes a tot el públic a partir d'aquesta hora, moment que molts aprofitaren per veure la nova distribució de peces a la sala 2 just inaugurada.

A les terrasses exteriors, l'escenari i el servei de barres foren punt de trobada per a moltes persones que acabaren el seu recorregut per les galeries de Palma. Una de les claus de l'èxit de la vetlada a Es Baluard fou l'actuació del saxofonista anglès Molly Duncan, acompanyat en la seva doble actuació per un trio de jazz, que amb baix, bateria i un prodigiós pianista amenitzà la nit, i fins i tot en féu ballar a més d'un.

L'ambient era relaxat, i mentre uns feien coa per entrar a les sales d'exhibició, d'altres comentaven si una o altra galeria o artista els havia sorprès acompanyats d'una copa de cava o un refresc. A diferència d'altres punts neuràlgics de l'art a Ciutat on els representants polítics es mesclaven amb el públic, Es Baluard acollí la visita d'una gran quantitat de públic jove i amants de l'art que no es varen voler perdre la cita amb la nit d'entrada en la temporada.

Ja quan la música estava a punt d'acabar arribaren les autoritats, que finalitzaren així el seu recorregut, i feren una valoració molt positiva. Guillem Ginard, director insular de Cultura del Consell de Mallorca, destacà la gran quantitat de públic afirmant que aquesta festa ha «democratitzat» l'art. En aquest sentit, Ginard comentà la «necessitat de potenciar aquestes activitats en períodes com la primavera i la tardor, fet que «estimularia el turisme cultural i la desestacionalització de la temporada».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris