cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
25°

«Dones cara a cara», al Balaguer

El Casal mostra 69 fotografies per sensibilitzar la societat sobre les problemàtiques que els hi afecten

Amb poc més de 3.500 milions d'euros anuals es podrien ajudar a prevenir 23 milions d'embarassos no desitjats, 22 milions d'avortaments, 142.000 morts relacionades amb l'embaràs i 1,4 milions de morts de nadons. En una societat de consum com la nostra dades com aquestes passen desapercebudes. Per això la Federació de Planificació Familiar i Mallorca Amiga han optat pel poder de la imatge per dur endavant la seva campanya de sensibilització a Dones del món cara a cara: una mirada sobre la salut i els drets sexuals reproductius.

Sota aquest títol, el Casal Balaguer de Palma inaugura avui l'exposició que a partir de 69 fotografies, té l'objectiu de sensibilitzar la societat sobre les dificultats a les quals han de fer front les dones en el món en matèria de salut i drets sexuals i reproductius. Escenes de la vida quotidiana, de gran duresa, serveixen a les entitats organitzadores per fer una crida a la importància de procurar la universalització de l'atenció sanitària.

L'acte de presentació de l'exposició comptà amb la presència de Magdalena Contestí, directora de Cooperació del Govern; Rogelio Araújo, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Palma; Marta O'Kelly, coordinadora de la campanya Cara a Cara; i Nancy Matamoros, responsable de Sensibilització de l'organització Mallorca Amiga.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris