nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

Músics per la Llengua convoca una nova trobada a Santa Eugènia

Serà per Tots Sants i les actuacions es concentraran en un dia

JOANA NICOLAU.Palma.
Moltes veus i un sol idioma i sentiment. Les ganes de promoure la música en català de la Plataforma Músics per la Llengua ha dut a canviar de plans i organitzarà el proper dia trenta a Santa Eugènia una nova trobada.

Serà una altra vegada a Ses Escoles, espai considerat per l'organització molt més adient que el camp de futbol per acollir aquest esdeveniment, i les actuacions es tornaran a concentraran en una sola jornada. Aquests canvis, tant d'ubicació com de temps, obeeixen a la voluntat de la plataforma de reunir el màxim nombre possible de persones. El president de l'entitat, Joan Trias, del grup Amb una mica de sort, explicà que la celebració s'adreça a «tota aquella gent a la qual li agrada la música i vol posar-se al dia de la producció que es fa a les Balears en la nostra llengua».

A hores d'ara, s'està enllestint el programa d'actuacions, que tornarà a reunir una trentena de formacions de música en català. Enguany està previst que hi hagi una àmplia representació de músics de Menorca i les Pitiüses i, per l'any que ve, la pretensió és ampliar la participació a grups dels Països Catalans.

A causa del relleu als principals càrrecs de la plataforma, el nou equip en principi no tenia previst dur a terme enguany aquesta trobada per manca de temps, però «les ganes de reunir-se han superat tots els inconvenients i es farà, sempre que el temps no ho impedeixi».

L'organització ha previst la data del proper 30 d'octubre en coincidir amb el pont de Tot Sants. Habitualment sempre s'havia efectuat per primavera.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris