cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
17°

«El taller de Mallorca» que viatjà a Bonn es pot veure ara a la Llonja

La mostra rebé excel·lents crítiques de la premsa i del públic alemanys

J.CASTELLS. Palma.
L'exposició col·lectiva d'artistes plàstics mallorquins que van viatjar el desembre passat al Kunstmuseum de Bonn serà inagurada avui a l'espai de la Llonja les 20.00 hores.

Com es fan les imatges: El taller de Mallorca és una representació de les obres de Francesca Martí, Teresa Matas, Josep Maria Alcover, Amador Magraner, Pep Llambias, Guillem Nadal, Bernardí Roig i Antoni Socias.

El seu vincle comú és l'obra multidisciplinar, i l'exposició, en paraules de Francesc Fiol, conseller de cultura del Govern balear, «va tenir una molt bona acollida del públic i mitjans de comunicació alemanys. Coincidint amb la Nit de l'Art i aprofitant que encara fa bon estar fins tard, intentarem que l'exposició pugui romandre oberta fins a mitjanit».

Dieter Ronte, director del Kunstmuseum de Bonn, explicà que la mostrà serví per fer veure al públic alemany que «la visió que es té de Mallorca és errònia, i no té res a veure amb la realitat de Mallorca». L'exhibició s'aconseguí per la proposta realitzada des del Govern balear pel programa d'art perifèric que organitza el museu alemany.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris