nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
18°

Alumnes de Sóller investiguen el conjunt escultòric de Ses Tanques

El col·leccionista Pere Serra obsequià les autores del millor estudi

LL. GARCIA.Sòller.
Els alumnes de segon d'ESO del Col·legi Sant Vicenç de Paül de Sóller, que varen obtenir la millor nota qualificatòria el passat curs 2003-2004 en el treball sobre art contemporani realitzat entorn de la col·lecció d'escultura contemporània de Ses Tanques -propietat del president del Grup Serra, Pere A. Serra-, van rebre ahir un present com a premi a la qualitat de la seva feina en un senzill acte en què també assistiren el batle de Sóller, Carles Simarro, i el professor Josep Antoni Morell González. També hi foren presents els alumnes que realitzaren el millor treball del curs 2002-2003, que foren obsequiats amb un exemplar del llibre Escultures a la Vall de Sóller.

La iniciativa de realitzar un treball sobre art contemporani visitant la col·lecció de Ses Tanques va ser de Josep A. Morell. El docent va voler aprofitar la proximitat d'un aplec d'aquests característiques per iniciar els seus alumnes en el món de l'escultura. Segons Morell, «des de fa 10 anys, tots els alumnes de segons d'ESO visiten Ses Tanques, on realitzen fotografies i prenen notes sobre les obres. Posteriorment, desenvolupen un treball de grup. El millor torna a Ses Tanques, on són rebuts per Pere A. Serra, que els lliura un llibre».

Catalina Gaebler Palou, Teresa Vallès Garau i Claudia Moragues Martí integren el grup guanyador d'enguany, amb un treball «molt ben documentat al qual es veia que no s'havien limitat a copiar les explicacions sinó que havien investigat sobre els autors». Les guanyadores afirmaren que «visitar Ses Tanques és com fer-ho a un museu i és una gran oportunitat ja que no ho pot fer tothom».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris