nubes rotas
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
17°

La Fira del Disc acaba amb The Damned

Més de 14.000 persones varen passar pel recinte de fires i congressos a la recerca de bona música

MARIETA PINEDA. Palma.
El recinte de Fires i Congressos va viure ahir la cloenda de la V Fira del Disc, que durant el cap de setmana ha omplert Palma i l'Illa de música. The Damned, cap de cartell del certamen, va actuar davant d'un nombrós públic que no va voler perdre's aquestes llegendes vivents del punk en la seva actuació a Mallorca.

Durant aquests dos dies, més de catorze mil persones han acudit fins al recinte per comprar, cercar i escoltar la millor música. Segons l'organització, durant les dues jornades s'ha venut música de tots els estils i de totes les èpoques, des dels anys seixanta fins a l'actualitat.

La subhasta va ser l'últim acte de la Fira. El disc que va aconseguir un preu més elevat va ser un àlbum de Van Morrison més el cançoner, que va sortir amb un preu inicial de 300 euros però que va pujar fins a 420 euros. El següent va ser una jaqueta firmada per Sting que va començar en 300 euros i va acabar en 380. D'altra banda, el disc més barat va ser un de firmat de Cynics amb 40 euros de preu de sortida i que es va mantenir sense cap canvi.

The Damned, els primers i els darrers del moviment punk, varen ser els més seguits en el recinte de Fires i Congressos, que varen aconseguir que hi hagués molta de gent. Entre els treballs més venuts destaquen els de The Beatles, els de Metallica i els de Pearl Jam, com també els dels Rolling Stones.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris