algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

El Museu Es Baluard ha rebut fins al moment més de 70.000 visites

Per la Diada de Mallorca se celebrarà una jornada de portes obertes

El Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma ha rebut des de la seva inauguració a finals del passat mes de gener més de 70.000 visitants. Es Baluard celebrarà el pròxim 12 de setembre amb motiu de la Diada de Mallorca una jornada de portes obertes.

Les seves Majestats els Reis van inaugurar Es Baluard el passat 31 de gener. El centre es va estrenar amb les exposicions «Es Baluard Any 0», que es compon dels fons del centre, i amb la instal·lació de Rebecca Horn Llum empresonada al ventre de la balena, que va poder veure's a la Sala Aljub.

A començaments d'agost, la Sala Aljub va presentar una nova instal·lació, en aquesta ocasió de l'artista italià Fabrizio Plessi. Plessi va reinterpretar la seva obra Bombay, Bombay i la va reconvertir en la vídeo-escultura I lavatoi dell'Anima, una recreació artística del safareig de Dhobi Ghat que inclou 28 monitors. Aquests reprodueixen la imatge de l'aigua al riu Ganges, que flueix al son de la música de Michael Nyman i U. Shrinivas. L'obra es completa amb peces de cotó blanc que representen les peces de vestir.

Fins al moment, s'han celebrat quatre jornades de portes obertes a Es Baluard. Les tres primeres es van succeir just després de la inauguració i van tenir una resposta massiva. L'última es va celebrar el Dia de les Illes Balears el passat 1 de març i també va comptar amb un ampli nombre de visitants, que van combatre el fred de la jornada assistint a Es Baluard.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris