cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
22°

La V Fira del Disc consolida la seva qualitat amb un menor pressupost

Se celebrarà al recinte de fires i congressos el cap de setmana


La V Fira del Disc a Mallorca obrirà les seves portes aquest dissabte a les 15.00 hores fins diumenge a les 22.30 hores. La cita es consolida en qualitat i expositors tot i la reducció de 40.000 E en el seu pressupost que l'any passat fou de 240.000 E.

La fira, que congregà més de 13.000 visitants en la seva edició anterior, fou presentada ahir pels seus organitzadors, Pere Terrasa i Joan Carles Vilella, i els representants de les institucions col·laboradores: Catalina Sureda, directora general de Cultura del Govern balear; Guillem Ginard, del departament de Cultura del Consell de Mallorca; i Rogelio Araujo de l'Ajuntament palmesà.

Per motius organitzatius de Fires i Congressos, «les dates van posposar la fira fins al proper cap de setmana, quan inicialment era sempre per primavera. Essent temporada alta hem tengut greus dificultats per allotjar gairebé 150 persones que duran els seus discos i memorabília a vendre».

Dins el mapa de fires musicals a Europa destaca per damunt de les altres la d'Utrech. Per darrere la segueixen Milà, Barcelona i Mallorca. «Nosaltres oferim a més dels propis estands de venda, concerts, subhasta i exposicions temàtiques».

Tots els representants de les distintes institucions col·laboradores es van mostrar unànimes a destacar la importància i rellevància de la fira per Mallorca, i el seu suport amb voluntat de continuïtat. Una aportació, «imprescindible per realitzar la fira», afirmà Vilella.

Terrassà explicà que en el canvi de Govern en les passades eleccions s'han aplicat reajustaments pressupostaris. «El comprador de discos no ho notarà. Ens hem esforçat per tal que la baixada del pressupost només afecti la decoració».

The Damned, Punkles i Frontkick són els caps de cartell dels concerts. Entre les bandes locals estaran No Children, Cool Dadies, Blind Panic, The little Kiss o Talegueros.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris