nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

Un gran espectacle de llum i foc a Inca

Un milenar de persones assistí ahir vespre a la inauguració de les piscines municipals de la ciutat

CARME MORENO, Inca.
Un impressionant espectacle de foc, llum i dansa va posar ahir vespre a les piscines municipals d'Inca a l'alçada de les instal·lacions esportives més prestigioses del món. La companyia catalana Aqua Màgics, formada per devuit artistes, es desplaçà expressament fins a Mallorca per estrenar l'espectacle Un somni d'aigua, que combinà llums de mil colors i música amb dansa i natació sincronitzada.

Aquesta companyia ja participà en el Campionat mundial de Natació, que es celebrà l'any 2003 a Barcelona, i el Campionat europeu de Natació de l'any 2004. Els assistents, i molt especialment els més petits, gaudiren amb aquest esperat espectacle, que durà aproximadament una hora.

Els àgils nedadors iniciaren la seva actuació amb un seguit de jocs fora de la piscina per continuar amb diferents exercicis dins l'aigua i un ball sincronitzat on no faltaren les torxes.

Abans de l'inici d'aquest espectacle, les autoritats locals, encapçalades per al batle d'Inca, Pere Rotger, descobriren la placa commemorativa de les instal·lacions. En representació del Consell de Mallorca, assistí el director general de Cooperació Local, Domingo Bonnín. També hi era l'arquitecte de les obres, Arturo Vila.

Posteriorment, les autoritats realitzaren un recorregut per l'edifici, que disposa de dues piscines que poden ser utilitzades tot l'any gràcies a una coberta telescòpica que permet la seva obertura durant els mesos de més calor. A partir de les nou i mitja del vespre, el públic ocupà l'interior de l'edifici. Així, el batle Rotger destacà la importància d'aquestes instal·lacions per a una ciutat que creix: «Són unes instal·lacions modèliques, que estan totalment pensades per als ciutadans».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris