algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 22°
18°

El Centre d'Art Sa Nau, una altra opció per als amants del cinema

L'oferta d'estudis cinematogràfics a la nostra Illa no es limita a la Mallorca Film Academy i al Centre d'Estudis Fotogràfics. El Centre d'Art Sa Nau suposa una tercera alternativa per als mallorquins que aspirin a ser uns futurs Stanley Kubrick, Lars Von Trier, Pier Paolo Passolini o Ingmar Bergman.

El programa d'estudis que ofereix l'escola té una duració de dos anys i proposa una visió global i multidisciplinar dels diferents camps existents dins la cinematografia, com la direcció, la interpretació i el muntatge, entre d'altres.

Els alumnes que finalitzen els seus estudis al Centre d'Art Sa Nau surten amb un documental i dos o tres curts realitzats per ells mateixos, material que posteriorment els ofereix la possibilitat de presentar-se a diferents concursos.

«Hi ha un ambient molt bo a la nostra escola, hi aprenem molt, i el que més m'agrada és que ens permeten un gran marge a l'hora de desenvolupar la nostra creativitat i fer realitat les nostres inquietuds», explicà Pedro Barrera, alumne del Centre d'Art Sa Nau, durant la gravació d'un dels curtmetratges que es roden aquest estiu com a projectes de final de curs, al qual va tenir l'oportunitat d'assistir Diari de Balears.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris