algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
18°

Miró protagonitza la primera exposició col·lectiva d'estiu que organitza la galeria Vanrell

Reuneix també obres de Mompó, Tàpies i Barceló

La galeria Gabriel Vanrell Galeria d'Art presenta d'avui a dia 22 de setembre una exposició col·lectiva que reuneix obres d'autors com Joan Miró, Miquel Barceló, Antoni Tàpies i Mompó. Es tracta de la primera mostra col·lectiva d'estiu que té lloc en aquest espai, després de diverses temporades exhibint peces de petit format.

«El muntatge no té cap eix específic, però sí un denominador comú: el fet de tractar-se de grans autors», afirmà Gabriel Vanrell. La mostra la integren olis, teles, caixes i obra sobre paper d'artistes de «diferents generacions i estils» que, al seu torn, usen «diversos formats». Villalta, Sicilia, Guinovart, Gustavo i Xam hi acompanyen Miró, Tàpies, Barceló i Mompó.

«D'entre totes les peces en destacaria la de Miró. Femme, del 1970, és un paper de grans dimensions, una circumstància que el diferencia de la resta d'obres amb aquest material que l'artista va va dur a terme durant aquells anys, molt més petits», destacà el director de la galeria. A més, afegí que «reunir tots aquests quadres ha suposat un gran esforç, però el resultat ha valgut la pena».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris