nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Jackson va mantenir presonera la seva presumpta víctima d'abús

L'acusen d'emprar Neverland per seduir els nins

Michael Jackson va mantenir presonera la seva pressumpta víctima d'abús sexual a la seva hisenda Neverland, van assegurar els fiscals en una audiència a la Cort de Santa Maria (Califòrnia) en la qual el jutge decidí ajornar fins l'any que ve el judici contra el cantant.

Per primera vegada des que va començar el cas, l'advocat de l'acusació, Gordon Auchincloss, va donar detalls sobre el càrrec de conspiració que pesa contra Jackson. Segons digué, el cantant va seduir la seva víctima per portar-la a la seva propietat de Neverland i abusar-ne sexualment.

Després de l'emissió del polèmic reportatge televisiu en què Jackson admetia dormir amb infants i apareixia de la mà de la seva presumpta víctima, els seus partidaris es van espantar per les conseqüències que podia tenir i conspiraren per evitar-les.

Neverland «va ser dissenyada per seduir i atreure infants», afirmà el fiscal, a l'audiència, i afegeix que «Neverland és un lloc aïllat i tancat on Michael Jackson podia sense problemes dur a terme els seus plans de segrest, conspiració i extorsió. Un lloc on l'autoproclamat rei del pop podia atreure infants per dormir amb ells».

Els advocats de Michael Jackson, encapçalats per Thomas Mesereau, van insistir que els càrrecs emesos per un Gran Jurat són «absurds i sense fonament», fet pel qual han de quedar sense efecte.

Després de més d'una hora de deliberacions, el jutge del tribunal de Santa Maria, Rodney Melville, va demanar més temps per prendre una decisió i va dir que la donarà a conèixer per escrit en breu. A finals del mes d'abril un Gran Jurat va acusar formalment Michael Jackson de deu càrrecs entre els quals s'inclou abús sexual, segrest i conspiració per comectre un crim. Però ahir, segons digué l'advocat de l'acusació, «el càrrec de conspiració s'eleva fins a vint-i-vuit accions».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris