algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

La dansa, el jazz i el teatre, punts forts del programa d'estiu d'Alcúdia

L'auditori i el teatre romà seran els escenaris principals de les representacions

C.SERRA.Alcúdia.
El regidor de Cultura d'Alcúdia, Pere Malondra, va presentar ahir la programació d'aquest estiu i que tindrà com a escenaris principals l'auditori i el teatre romà. Aquesta diversitat d'actes culturals es basa principalment en la dansa i el jazz a l'auditori i en el teatre en el teatre romà.

El dia 13 d'agost el ballet de l'òpera nacional de Kíiv representarà El llac dels cignes, a càrrec del coreògraf Marius Petipa, en la seva versió íntegra i original.

Pel setembre, el dia 4, la companyia de dansa Iliacan presenta Dónde habito, on es mostraran reflexions que suggereix la idea del lloc. I el dia 8 la companyia Petits Elements presenta una obra de teatre infantil anomenada Els rescatadors de contes.

També hi haurà un espai per a l'humor amb la Nit de monòleg, a càrrec de Javier Veiga, del Club de la Comedia, i presentat per Llum Barrera, els dies 7 i 8 d'agost.

Per altra banda, l'Auditori d'Alcúdia també acollirà un taller de teatre gestual entre el 2 i el 6 d'agost, per a nins d'entre 6 i 12 anys, en el qual es potenciarà la preparació física del cos, l'espai i del moviment, així com la improvisació o el maquillatge.

Quant al jazz, el dijous 2 de setembre Jaume Compte presenta a Can Torró Històries de Sa.

El divendres 10 de setembre, The sweet stream interpretarà peces de jazz i blues, així com de pop utilitzant el claqué com a instrument musical.

El dia 17 serà el torn de Abe Rábade Trio amb Paco Charlín i Ramón Àngel Rey. I finalment el proper 24 de setembre, Big Mama i Joan Pau Cumelles oferiran un concert de jazz vocal i blues.

El teatre romà serà l'escenari de diverses representacions teatrals, després de prop de tres anys sense utilitzar-lo a causa de les dificultats tècniques que impliquen actuar allà. Així, cada dijous hi tindrà lloc una representació: el proper 29 de juliol a les 22 hores tindrà l'obra de Medea Medea, del director Rafel Duran.

La programació teatral continuarà dia 5 d'agost amb Cyranos, d'Edmond Reostand. El dia 12 d'agost, sota la direcció de Carles Pujols, TDT d'Alcúdia representarà Fragments.

Dia 19 d'agost s'oferirà l'espectacle infantiUna tragèdia grega, a càrrec de la companyia Germans Memoli. A les 19 hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris