algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Un nou itinerari turístic mostra la Palma més artística i monumental

La ruta, que comença dijous, recorre la part baixa de la capital

J.MEDRANO. Palma.
Cort i la Conselleria de Turisme presentaren ahir un nou itinerari turístic i cultural per Ciutat. Sota el títol de «Palma monumental», s'ofereix una ruta per carrers i indrets emblemàtics de la part baixa de la capital.

El recorregut, que té Cort com a punt de partida, visitarà, entre d'altres edificis, els patis de can Oms i can Bordils, a més de can Marquès, l'Almudaina, el Palau Episcopal, el Museu de Mallorca, la Llonja o el Consolat de la Mar.

L'itinerari, avalat pels historiadors Jaume Llabrés i Aina Pascual, tindrà com a monument estrella la catedral. L'interior de la Seu no es visitarà, com cap altre edifici. La ruta tan sols vol oferir una pinzellada sobre la història arquitectònica de la capital. El Museu d'Es Baluard, des d'on es podran admirar les vistes sobre la badia, posarà el punt i final al recorregut, en el qual es recomanarà als turistes que visitin els castells de Bellver i de Sant Carles i la Fundació Pilar i Joan Miró.

Durant la visita també es farà una aturada a la seu de l'Estudi General Lul·lià, on es projectarà un documental que oferirà una breu cronologia històrica de la ciutat.

Amb aquest tipus d'iniciatives, Cort i Turisme intenten donar difusió als atractius culturals de Palma. «Hem de desestacionalitzar i millorar l'oferta cultural perquè l'Illa sigui una destinació més atractiva», digué la batlessa Cirer. Tot i així, l'itinerari va dirigit tant a turistes com a residents que vulguin aprofundir en el coneixement de Palma.

La ruta turística es posarà en marxa dijous. Els interessats han de fer una reserva per telèfon. Les visites són en grups d'un màxim de 25 o 30 persones i té una durada de dues hores. S'ha de dir que es farà tres dies a la setmana en quatre idiomes. Aquest és el tercer itinerari que impulsen Turisme i Cort.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris