algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

Google pateix una greu fallida del sistema que alentí la xarxa d'internet arreu del món


El mateix dia que Google preparava la seva pròxima i ambiciosa introducció a la Borsa, en un llançament al mercat pel qual espera obtenir fins a 3.300 milions de dòlars de beneficis, el buscador es va veure afectat durant algunes hores per una caiguda massiva dels seus serveis a tot el món.

L'atac d'un cuc que rastreja buscadors per robar direccions de correu, l'anomenat MyDoom, podria haver estat la causa del problema segons l'informe redactat pels experts informàtics de Keynote Systems Inc després de reportar-se talls al lloc del servei en el motor de Google.com als Estats Units, França i Gran Bretanya.

Els buscadors d'Altavista i Yahoo també es van veure afectats per un atac que va fer perdre velocitat a Internet durant dues hores.

L'error que es mostrava a mitjan horabaixa al buscador més popular no deixava cap dubte que Google s'havia caigut: primer va caure el motor de la recerca, després el d'imatges i acabà per fallir el servei de notícies.

Tot i això, Google continuava ahir preparant la seva cursa per introduir els seus valors a la Borsa. Concretament el més important cercador d'Internet anunciava ahir la seva intenció d'emetre un total de 24, 636 milions d'accions de classe A, que sortiran al mercat amb un preu que oscil·larà entre 108 i 135 dòlars (entre 89 i 111 euros).

L'ingrés en borsa de la companyia nord-americana, anunciat oficialment a finals del passat mes d'abril, és el més esperat en el sector de les Noves Tecnologies des de la bombolla financera que van protagonitzar aquests valors a finals de la dècada dels noranta. L'empresa espera guanyar prop de 3.300 milions d'euros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris