algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
18°

Kelly Joe Phelps actua avui a la Sala Palmanova

«La música constitueix per a mi una forma d'art immediata i molt vívida, com la d'un pintor», diu

«Kelly Joe Phelps és l'artista més destacat que oferim enguany en el cicle Waiting for Waits», explicà Toni Gomila, l'organitzador dels concerts.

«El músic nord-americà és considerat un dels guitarristes slide actuals més prestigiosos del món», afirmà Gomila. Phelps presentarà avui a les 22.00 hores a la Sala Palmanova de Calvià una selecció de la seva discografia. L'actuació forma part de la gira que està realitzant aquestes setmanes per Europa.

«És la primera vegada que visit Espanya, així que procuraré oferir unes quantes cançons de cada disc perquè la gent pugui tenir una visió general del que he fet fins ara», explicà Kelly Joe Phelps.

Un dels principals requisits del cicle Waiting for Waits és que tots els músics que hi participen interpretin dins el seu repertori una cançó del músic californià en honor del qual se celebra. «Trob que les lletres que escriu Tom Waits són molt bones, és un músic fabulós», declarà Phelps. L'artista no va voler dir quina serà la peça de Waits que ha elegit per incloure en el seu concert. «És una sorpresa», va comentar rient.

El darrer disc de Phelps, Slingshot Professionals, va sortir l'any passat. La seva música beu de diferents estils com el country blues, el folk i el jazz, tots d'arrels nord-americanes. «Entre els meus mestres es troben Robert Johnson, John Renbourne, John Coltrain i Coleman», explicà Kelly Joe Phelps.

«La música és per a mi una forma d'art immediata i molt vívida. La meva feina sovint la compar amb la que fa un pintor amb els diferents colors a la seva paleta, jo me dedic d'igual manera a mesclar els sons», explicà Phelps.

Les seves lletres xerren sobre les persones i les diferents relacions que s'estableixen entre elles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris