algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

La galeria Maior inaugura espai a Palma amb una mostra de Sicilia

Jero Martínez amplia horitzons després d'una trajectòria de 14 anys

P.GIMENEZ.Palma.
Catorze anys de trajectòria avalen la qualitat de les propostes de la galeria Maior. L'espai de Pollença que dirigeix Jero Martínez amplia ara horitzonts inaugurant anit, a les 20.00 hores, una nova seu al carrer Can Sales de Palma amb una exposició de José María Sicilia.

«Palma s'ha convertit en una ciutat europea, oberta i crec que és molt important tenir presència aquí». Amb aquesta afirmació Jero Martínez explica el motiu de perquè ha estat ara, i no quan inicià la seva trajectòria el 1990, quan s'ha decidit inaugurar a Ciutat. De la mateixa manera, la galerista justifica l'elecció del Premi Nacional d'Arts Plàstiques en 1989 per inaugurar l'espai «perquè està força consolidat a l'Estat i internacionalment».

Martínez s'ha decantat per una selecció d'obres recents, pertanyents a la sèrie La llum que s'apaga, que donen testimoni com el creador continua reinventant-se en cada un dels seus quadres mitjançant ara tècniques com el dibuix i la cera.

La seu de la Maior a Palma, un espai molt més «íntim» que el centre mare a Pollença, continuarà treballant en la mateixa línia, encara que «em dóna l'oportunitat d'introduir un tipus de proposta més alternativa, que fins ara m'ha estat difícil plantejar a Pollença», reconeix la galerista, i que és necessària per donar una visió completa del que ara es fa al món de la plàstica: «El món de l'art ha canviat molt. Els treballs més avantguardistes han guanyant terreny a les tècniques tradicionals», i, segons Martínez, «no se'ls pot girar l'esquena».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris