nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 10°
19°

L'expressió artística actual arribà a Andratx amb el Festival «Ping!»


«És segur que repetirem el festival l'any que ve». Així s'expressa Tina Horn, organitzadora de l'encontre FestivaPing! Brussel·les-Mallorca que s'ha desenvolupat a la seu de l'associació cultural Sa Taronja a Andratx del 3 al 24 de juliol.

L'esdeveniment va finalitzar la nit de dissabte a diumenge amb un concert performance del músic Jean Paul Dormb i la ballarina japonesa Ai Suzuki qui, al costat del cineasta experimental Pascal Baes van oferir la performance Feedblackperf.

En aquesta la seva primera convocatòria, el festival «Ping!» s'ha desenvolupat al voltant de les manifestacions artístiques d'avantguarda en teatre, fotografia, música electrònica, escultura, vídeo, balla amb el teló de fons de les noves tecnologies. No en va, l'expressió Ping! «és l'utilitzada pels informàtics per descriure una resposta buscada i rebuda a la prova de nous softwares a la web», expliquen des de l'organització.

Tanmateix, aquest any l'esdeveniment va posar especial èmfasi en l'apartat musical, mentre que la segona part abordà les manifestacions que creixen associades a les arts visuals.

Fins a Andratx es varen desplaçar un total de desset artistes de diferents nacionalitats, encara que la majoria residents a Bèlgica. A més d'exhibir les seves obres en exposicions com Move i oferir espectacles en viu, ells han estat els encarregats d'impartir els diferents tallers programats per celebrar aquesta primera edició de la cita.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris