algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

El cine Augusta amplia la seva oferta i garanteix plaça d'aparcament a l'usuari

Una reforma de 40.000 euros torna a situar la sala al davant de l'oferta cinematogràfica

P.GIMENEZ.Palma.
Un total de set pantalles i garantia de gratuïtat per un espai de tres hores a l'aparcament de Comte de Sallent. Aquestes són les principals novetats del cinema Augusta. Amb una inversió de més de 40.000 euros, la cèntrica sala de Palma ha millorat les seves prestacions gràcies a les obres de reforma que s'han duit a terme durant dos mesos.

I és que la introducció dels centres d'oci en l'oferta cinematogràfica de Mallorca, lligada amb el descens generalitzat de públic que ha acusat la indústria al darrer exercici, ha estat un problema per a totes les pantalles localitzades al centre de Ciutat. De fet, aquests indicatius són els que han motivat la neteja d'imatge de la sala Augusta.

Els empresaris Juan i Rafael Salas, responsables de la gestió del cinema, plantejaren un projecte de reconversió del centre -duit a terme per Ignacio Salas-, amb l'objectiu de «fer més competent el cine, ampliant l'oferta» i «donar la qualitat i la comoditat que el públic exigeix», va explicar Joan Salas.

Per conseguir el primer dels objectius, la reconversió de la sala 1 -amb un aforament de 636 butaques- ha estat decisiva. L'espai ha estat objecte d'una divisió, que ha donat origen a dos espais independents: el primer, amb una capacitat de 305 butaques, mentres que el segon resta amb capacitat de 110. Així, el complex disposa ara d'una oferta de set pantalles «que possibiliten una programació bastant acceptable», afirmà l'empresari.

La remodelació als accessos, amb una imatge molt més actual; un canvi de butaques, molt més amples i còmodes; i la introducció de pantalles d'última generació i so digital, són altres de les millores que s'han introduït a les sales de nova creació, i que s'inclouen també dins del segon objectiu que es perseguia: «Cuidar i donar una millor atenció al client», que, en definitiva, «és el que surt guanyant».

En definitiva, la remodelació escomesa a la sala Augusta ha tornat a posar el cinema a l'altura de les demandes actuals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris