algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

La XXIV Mostra Internacional Folklòrica s'acomiadà ahir a Sóller amb un missatge de pau

A l'acte es lliurà la distinció Bartomeu Ensenyat

LL.GARCIA. Sóller.
Sama significa Pau en tamil i és el nom d'un dels grups participants a la Mostra Internacional Folklòrica. I pau ha estat el lema de la XXIV edició de la Mostra que ahir es va clausurar a la plaça de la Constitució de Sóller davant un nombrós públic.

Entre les autoritats i personalitats que assistiren a l'acte, presidit pel batle Carlos Simarro i tota la Corporació, cal esmentar el delegat del Govern, Ramon Socías, la directora general de Cultura del Govern, Catalina Sureda, el director insular de patrimoni, Guillem Ginard i el fill il·lustre de la ciutat, Pere A. Serra, a més de representants d'entitats patrocinadores.

Durant les actuacions dels sis grups participants, el públic va demostrar la seva implicació aplaudint molt les danses i cants sobretot les més espectaculars i de més dificultat tècnica. Com sol ser habitual, el grup amfitrió, Aires Sollerics, va arrabassar les més sentides mambelletes. Durant tota la setmana, la Mostra ha duit el seu lema per tota l'illa realitzant demostracions a diferents localitats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris