algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

La 'divina' Carmina Ordóñez mor als 49 anys

Filla, exdona i mare de grans figures del toreig, fou una de les reines de la premsa del cor


Carmina Ordóñez, estrella de la premsa del cor, filla i exestrella de dos toreros de raça, Antonio Ordóñez i Franciso Rivera Paquirri, va ser trobada morta ahir al matí a la banyera del seu domicili madrileny amb un cop al cap, ja que sembla que va patinar per causes que encara no s'han determinat. El seu cos va ser trobat en posició de cúbit supí i en una mà tenia una esponja.

Els agents desplaçats al domicili no varen trobar res regirat ni desordenat a la casa de la dona, que morí als 49 anys, després d'una intensa vida i tres matrimonis fracassats. El seu cadàver va ser trobat per una assistenta o amiga al migdia, però les causes de la seva mort continuen sense conèixer-se, ja que l'autòpsia que haurà de revelar-les es practicarà avui a partir de les 09.00 hores.

Així ho va anunciar ahir horabaixa la directora de l'Institut Anatòmic Forense de Madrid, on va ser traslladat el cos de Carmina Ordóñez després que el jutge ordenàs l'aixecament del cadàver. Nascuda a Sevilla un dos de maig, ho tingué tot, però no aconseguí mai l'estabilitat sentimental, després de tres matrimonis fracassats i nombroses portades de les revistes del cor.

Mare per sobre de tot, sentia passió pels seus tres fills, Francisco i Cayetano, fruit de la seva unió amb el torero Francisco Rivera Paquirri, i Julián, nascut del seu matrimoni amb el cantant Julián Contreras.

En els darrers anys, i concretament després de la mort del seu pare, havia estat en diverses ocasions internada per problemes mentals i addicció als somnífers. Actualment pareixia que estava recuperada i no dubtava a reconèixer que estava «divinament».

«La solitud no li agradava gens», era la frase més escoltada ahir pels seus companys de la televisió i pels seus fills, que s'acostaren al domicili en conèixer la notícia. Tots tres sempre l'havien defensada de les crítiques i ahir estaven desolats per la tràgica mort.

La creadora del moviment de cabellera més conegut d'Espanya visqué marcada pel món del toro des que nasqué. Tot i així, el seu rostre sempre es vinculà a les revistes del cor i tenia l'art de convertir en exclusiva tot el que tocava. Els seus tres fills foren portades en tota la premsa rosa des que nasqueren i mentrestant Carmina cobrava xifres astronòmiques per contar les seves aventures i les dels seus fills. En l'amor mai no fou afortunada. El seu darrer espòs fou el ballarí Ernesto Neyra, amb qui acabà als jutjats, on el denuncià per maltractaments.

La consogra de la duquessa d'Alba, pel matrimoni de Fran amb Eugenia Martínez de Irujo, dividí la seva infància entre Sevilla i Ronda, on mantingué contacte amb personatges internacionals com Ernest Hemingway. Es casà molt jove amb Paquirri i des de la separació del torero començà una llarga llista de relacions sentimentals impossible de seguir entre rumors i especulacions d'idil·lis mai no confirmats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris