muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
14°

L'estiu 'oficial' ja ha començat

El príncep Felip i el Rei Joan Carles es posaren a la canya del CAM i del Bribon per fer la regata

79774

El Rei Joan Carles i el Príncep Felip feren broma abans d'embarcar-se.

El príncep Felip i el Rei Joan Carles tornen a ser rivals dins les aigües de Balears, però la seva és una rivalitat molt especial. Abans d'iniciar la competició nàutica els dos es varen saludar de forma ben afectuosa i varen fer broma en els pantalans. Després de sortir de la bocana de Punta Portals les coses canviaren i els vents decidiren la sort de cada un dels dos patrons, el de la Cam i el del Bribón de forma respectiva.

A nivell social la desena edició de la Breitling de vela no podia començar millor, ja que es va veure en el port un gran ambient de públic i regatistes, que varen arribar al camp de regates poc abans de la una del migdia.

Va ser un dia de retrobaments i salutacions. Abans de sortir del port va ser el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, qui va saludar Joan Carles des de la coberta del luxós vaixell «Pitina», de la seva propietat.

Però també va ser un dia per a la tendresa. I a l'hora de parlar de tendresa s'ha de parlar inevitablement de la Reina Sofia i el tracte que dispensa als seus cinc néts: Joan Valentí, Felip Joan Froilà, Miquel, Victòria Federica i Pau Nicolau.

La reina i els menuts varen fer la seva aparició al camp de regates creant la imatge més entranyable i tendra de la jornada marinera. Sofia i els menuts varen arribar a bord de la llanxa Sommi i varen estar observant el pas del seu oncle Felip i del seu padrí, Joan Carles.

La reina va estar en tot moment molt pendent dels nins, posant-los les gorres per protegir-los del sol, protector solar i assenyalant-los per on discorrien el CAM i el Bribón, és a dir, els vaixells per on navegaven en aquell moment el Príncep i el Rei.

El petit Miquel, en braços de la Reina, mostrava estar una mica cansat o per ventura símptomes de son que aliviava amb el seu xumet. Els altres quatre, amb un Froilà molt actiu i objectiu constant dels objectius dels fotògrafs, es varen dedicar a saludar en tot moment als periodistes que no varen perdre l'ocasió de retratar-los de forma tan divertida.

Més d'un centenar de professionals de la informació acreditats varen esperar sense fruit l'arribada de la princesa d'Astúries, Letizia Ortiz, qui va arribar a l'Illa a darrera hora de la nit. La princesa passarà no se sap amb seguretat quants de dies, el primer estiu com a membre de la Família Reial a Mallorca. Malgrat els compromissos tots passaran i gaudiran un estiu tranquil.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris