nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

La família reial torna a Mallorca

76706

Un oficial de la Marina saluda Victòria Federica, ahir a la base aèria de Son Sant Joan.

M. À. CANYELLES.

J.C. Palma.
Envoltats per unes mesures de seguretat mot estrictes, enguany incrementades com a prevenció davant l'amenaça terrorista, els reis Joan Carles i Sofia arribaren ahir a les 19.30 hores a la base aèria de Son Sant Joan per iniciar el seu tradicional període vacacional al palau de Marivent. Els monarques arribaren acompanyats dels ducs de Lugo, la infanta Elena i Jaime de Marichalar, i els seus néts Froilan i Victoria Federica. El fet cobra importància quan algunes revistes del cor comenten possibles tensions en el matrimoni Marichalar.

La família aterrà a la base aèria a bord del Falcon 900 que utilitza habitualment en els seus desplaçaments. A peu de pista els esperava el cap del Sector Aeri de Balears, Fernando Martínez Martínez. Un cop fet els honors militars el rei Joan Carles es dirigí cap a les autoritats illenques i saludà Jaume Matas, president del Govern balear; Pere Rotger, president del Parlament balear; Ramon Socias, delegat del Govern; Catalina Cirer, batlessa de Palma, Luis Peláez Campomar, comandant general de la Zona militar de Balears; i Francisco Javier Jauregui Sanz, cap del sector Naval de Balears.

La jornada tingué un altre al·licient: esbrinar quan arribaran a Mallorca els prínceps d'Astúries, Felip i Letizia, que avui finalitzen la seva visita oficial a Mèxic. Fonts de la Casa Reial no aclariren quan els esperen, encara que tot apunta que es podria realitzar molt aviat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris