algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Tot a punt per a les tradicionals vacances dels reis a Marivent

Els ducs de Palma varen passar el dia amb Kyril i Rosario Nadal

P.P. Palma.
Els reis Joan Carles i Sofia tenen prevista la seva arribada a Palma avui horabaixa per iniciar les tradicionals vacacions d'estiu a la seva residència de Marivent. Encara que els ducs de Palma ja eren ahir a Palma, es pot dir que de manera oficial els reis són els primers a arribar i se suposa que en dies successius ho farà la resta de membres de la família reial.

El fet que enguany sigui any olímpic i que els Jocs es disputin a Atenes podria suposar que l'estada de la família reial a Mallorca s'acurci una mica.

En tot cas, sí que és segur que avui no arribaran a Palma el príncep Felip ni Letizia Ortiz, que són a Mèxic de visita oficial. Ahir aprofitaren la seva estada a la capital mexicana per anar a missa en companyia del president Fox i de la seva dona, Marta Sahagún. La missa l'oïren a la basílica de Guadalupe al costat de 17.000 fidels que acudiren al major temple marià d'Amèrica.

Amb aquest acte, el president i la seva dona feren realitat el seu desig que els prínceps coneguessin un dels llocs més emblemàtics de Mèxic i el principal centre de pelegrinatge catòlic de tot el continent americà.

Per la seva banda, els ducs de Palma compartiren ahir la seva jornada amb els prínceps de Preslav, Kyril de Bulgària i Rosario Nadal, i la seva filla gran, Mafalda.

Les dues parelles s'embarcaren en eFortuna per dirigir-se a l'illot de Cabrera. Els prínceps de Preslav començaren la jornada ben prest, perquè a les deu del matí ja es dirigien a Marivent.

Els sogres dels prínceps quedaren a la casa de Porreres, on se'ls pogué veure anant a tirar les escombraries.

Els ducs de Palma eren a Portopí prou abans que hi arribassin Kyril i Rosario. A les onze comparegueren els de Bulgària en un cotxe de color clar. Llavors, eFortuna va posar rumb de seguida a Cabrera, d'on tornaren devers les sis i mitja de l'horabaixa.

En arribar, i abans de tornar a Porreres, Kyril va baixar del cotxe i va entrar al supermercat de Portopí per adquirir-hi alguns articles, mentre Rosario per la seva banda voltava amb el cotxe fent temps perquè el seu marit pogués acabar la compra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris