algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín:

Joan Torrandell i Antoni Vives seran enguany Joan Mas i Dragut

Uns 2.000 pollencins escolliren els protagonistes dels moros i cristians

Pollença va viure divendres al vespre el preludi de les seves festes patronals amb la ja tradicional votació dels Moros i Cristians, en la qual participar enguany prop de 2.000 persones. Cap a les onze del vespre es tancà la jornada electoral i va començar tot d'una el recompte de vots al pati de la casa consistorial on la gent, engrescada per la festa que durà fins tard, esperava els resultats.

El nom més esperat va ser el que sortí més tard, cap a la una de la matinada, i que va ser també el més celebrat. Així, un emocionat Joan Torrandell, que era el segon any que es presentava, va ser el designat per encarnar l'heroic Joan Mas en el simulacre dels Moros i Cristians que tindrà lloc el pròxim 2 d'agost.

El seu etern rival, Dragut, serà representat per Antoni Vives, acompanyat de Miquel Sánchez i de Tomeu Salas en els papers de lloctinent i de portabandera. Respecte de l'Ajuntament Vella, els encarregats d'encarnar l'entitat durant el simulacre seran el grup format per Miquel Caimari, Mateu Capó, Antoni Bisanyes i Gabriel Torrandell.

Després de l'emoció i de la gran alegria, Joan Torrandell, que va sortir elegit amb un total de 761 vots, ens va explicar que aquest era el segon any que es presentava per al paper de Joan Mas. «L'altra vegada vaig quedar en segon lloc i enguany no m'esperava guanyar; això és el màxim de la festa», va assegurar.

L'any 2001, Torrandell ja era un dels integrants del grup que representava l'Ajuntament Vella, «però tota la meva vida he participat en la festa, sempre de cristià», va aclarir el futur Joan Mas. Quant a Antoni Vives, de 29 anys, era el primer pic que optava a participar en els Moros i Cristians com un dels protagonistes. Serà el temible Dragut durant el simulacre de l'enfrontament de l'esperat 2 d'agost.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris