algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Les arts protagonitzen una intensa i gran nit d'estiu al Poble Espanyol

L'obertura d'una mostra de García Orell i Mayra García obrí la vetllada

J.N.Palma.
La inauguració d'una exposició dels artistes Juan García Orell i Mayra Carrá a la galeria Matthias Kühn del Poble Espanyol serví de prolegomen al sopar d'entrega dels premis del club internacional Amics de l'art i l'associació d'amics de les Belles Arts de Balears. La inauguració permeté veure una selecció de pintures recents de García Orell, a les quals s'endinsa en l'abstracció, acompanyades per escultures en vidre de l'argentina resident a Mallorca, Mayra Carrá.

L'artista Nils Burwitz, amic de Carrá, es referí a ella com una artista «molt disciplinada» que combina al seu treball «la lògica i la inspiració». Les seves escultures a base de planxes de vidre unides per raigs ultraviolats converteixen la geometria i els colors en objectes tangibles. Ahir, l'escultura destacava la combinació de la seva obra amb la de García Orell. «Se complementen molt bé perquè en cap moment entren en competència», digué.

Pel que fa a García Orell, la mostra que es pot veure a la Mattias Kühn sobresurt per la seva «força». En ella, els colors, les textures i la llum són resultat d'una intensa investigació pictòrica.

La inauguració comptà, a més de l'amfitrió, Mattias Kühn, els regidors Rogelio Araujo i Maria José Frau, l'agent consular dels EUA, Tummy Bestard, el president editor del Grup Serra, Pere A. Serra, l'escultor Jaume Mir, la ceramista Amelia García, el ceramista Jeroni Ginard «Murtó», l'artista Bruni Heym, la presidenta del club Elsa, Joan Walker i un llarg seguit de personalitats. Acte seguit a la inauguració, tres-cents convidats assistiren al sopar celebració dels Amics de l'Art que tingué lloc a la sala molina del mateix Poble Espanyol. En ell s'havia de reconèixer la feina i trajectòria d'una vintena d'artistes i persones vinculades al món de les arts. Al tancament d'aquesta edició començava l'entrega dels premis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris