algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Els finalistes d'Art Jove duen els seus monòlegs a totes les illes


Els finalistes i guanyadors de l'Art Jove de Teatre 2003 oferiran un espectacle de monòlegs a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. Els actors, dirigits per Javier Matesanz, crític de teatre de Diari de Balears, interpretaran Mosaic i Cadira, obra centrada en els monòlegs seleccionats.

El 30 de juliol, a la sala municipal de cultura de Formentera, s'estrenarà una peça en què Sergi Baos, Martí Baixas, Salva Oliva, Anna Alarcon, David González i Aina Cortés feran un recorregut per 5 historietes unides per un hipotètic càsting on l'humor es combina amb el drama «i fins i tot la tragèdia», apunta Matesanz. Un muntatge de gestació llarga en què el director ha apostat per la cooperativitat, per elaborar un mosaic de monòlegs i les notes d'un saxofó.

L'obra és una producció de la Direcció General de Cultura i la de Joventut del govern balear. El responsable de Joventut del govern, Juan Manuel Gómez explicà que aquesta iniciativa «respon a la necessitat d'aportar quelcom més que una dotació econòmica als guanyadors del certamen apostant per la descentralització de les activitats, acostant a les altres illes les iniciatives del govern», i apuntà que l'obra és «un muntatge alternatiu, distint, divertit, interessant i jove».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris