muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El poble d'Algaida ret el darrer comiat al glossador Llorenç Móra

Moltes cares conegudes de la política i la cultura assitiren al funeral

G.M./J.S. Algaida.
La parroquia de Sant Pere i Sant Pau d'Algaida reuní ahir a una gernació d'amics i familiars en el darrer adéu a Llorenç Antich «Móra», col·laborador de Diari de Balears on publicà de forma ininterrompuda una glosa diària, i mort sobtadament el passat diumenge.

La cerimònia religiosa, que començà a les 20.30 hores fou punt de trobada de tanta gent propera al glosador que el procés de condol es perllongà durant més de 40 minuts amb una església plena i una cua que sortia fins el carrer.

El pare Joan Rosselló, al càrrec de la parròquia algaidina, oficià el funeral en què destacà emocionat el suport dels amics a la família de Llorenç Antich «Móra», «al que ens sentim molt units per l'amistat i l'admiració».

Moltes cares conegudes del món de la política i la cultura mallorquina assistiren a la cerimònia. Entre elles s'hi trobava Francesc Antich, expresident de la comunitat autònoma i nebot del glosador. Així mateix hi assistiren Cecili Buele, Pere Sampol, Jaume Jaume, batle del municipi d'Algaida, acompanyat per membres del seu consistori, Sebastià Frau, president de l'Obra Cultural Balear, Tomeu Mestre, Llorenç Capellà, Biel Majoral, Biel Florit o Pere Fullana.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris