muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Els escriptors reclamaran al ple els Ciutat de Palma només en català

Les directives de l'AELC i el Pen donaran suport a la moció de Muñoz

Els representants de més de mil escriptors de tot el territori de parla catalana acudiran dijous dia 29 a la sala de plens de Cort per fer costat als nacionalistes del PSM, que presentaran una moció contra la inclusió del castellà en la pròxima convocatòria dels premis Ciutat de Palma.

La vicepresidenta a les Illes de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, Antònia Vicens, va explicar ahir que «estam molt satisfets perquè la gent ha respost molt bé i en el ple tots els representants dels escriptors demostrarem que estam units en contra de l'Ajuntament de Palma en aquest aspecte, i que defensam les nostres llengua i cultura».

A la darrera sessió abans de les vacacions hi assistirà tota la cúpula de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i el vicepresident del PEN a les Balears, Ponç Pons; del Principat, Ramon Pla; i del País Valencià, Xavier Romaguera.

De la mateixa manera, Vicens va explicar que «aquesta decisió demostra ben a les clares que tots estam units contra aquesta actitud de l'Ajuntament de Palma i que no volem que els premis literaris siguin en castellà». En qualsevol cas, la presència dels escriptors a la sala de sessions municipal no serà per manifestar-se en contra de res, sinó per donar suport a la iniciativa que formularà el portaveu del PSM-EN a Cort, Pere Muñoz.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris