muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:
10°

Iniciativa i ERC, en contra que es pagui per la sanitat a Catalunya

La mesura anunciada pel PSC no satisfà tampoc el PP ni el PSOE

El partit socialista de Catalunya s'ha quedat sol en la seva intenció que els ciutadans paguin un euro per cada visita mèdica a la sanitat pública, una mesura l'estudi de la qual va ser anunciada per la consellera Marina Geli, que ha encarregat a un comitè d'experts la viabilitat del projecte. El comitè s'ha de pronunciar demà dijous.

La diputada autonòmica de ICV-EuiA, Dolors Comas, expressà ahir el «el refús total i absolut» a qualsevol forma de copagament que obligui a abonar un euro els usuaris, ja que creu que és una mesura mancada d'equitat que perjudicaria els jubilats amb menys recursos.

Així, el seu grup, soci del Govern de la Generalitat, s'ha desmarcat del debat obert per la consellera Geli. «La tercera edat i els jubilats seran els damnificats amb la introducció d'una mesura com aquesta», assegurà Comas.

Per la seva banda, ERC -també sòcia del tripartit- va expressar la seva «sorpresa» i «refús» a la proposta de Geli i advertí que «una mesura d'aquesta transcendència ha de ser consensuada i no ha de perjudicar els pensionistes amb rendes més baixes».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris