algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La Trapa recupera la seva imatge amb l'esforç de joves voluntaris

Els participants realitzen diverses activitats a la finca del GOB

La pau i el silenci que envolten el bell paisatge de la Trapa només és interromput per les rialles i el murmuri de les converses dels monitors i dels joves que participen en el camp de voluntariat ambiental organitzat pel GOB i el Consell de Mallorca aquest estiu.

Després d'un viatge en un tot terreny de més de mitja hora des de Sant Elm ple de sotracs, s'arriba a les restes del monestir dels monjos trapencs, on estan treballant aquests dies els 15 al·lots i al·lotes d'entre 15 i 25 anys que han decidit dedicar una part del juliol a aquesta causa. «Trob que és una iniciativa preciosa i solidària. Tot un repte de convivència en un entorn idíl·lic. Ens ho estam passant realment bé», explica Rocío, una de les voluntàries.

Aquest estiu s'han organitzat dos torns per al camp de treball. El primer va començar el 9 de juliol i es perllongarà fins al 18. Fins dia 16 els joves seran a la Trapa i després es desplaçaran a sa Dragonera per continuar amb les tasques de voluntariat.

La seva feina a la Trapa consisteix a realitzar un tancat amb fusta d'ullastre a l'entorn proper a les cases per prevenir incendis i contribuir a la recuperació de l'ase mallorquí. A sa Dragonera, els voluntaris instal·laran trampes per eradicar la processionària, faran neteges del litoral i muntaran i col·locaran caixes niu per a rates pinyades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris