nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

El CIM iniciarà l'octubre una gira promocional dels premis literaris

També informarà dels guardons a les publicacions literàries

J.N.Palma.
El departament de Política Lingüística del Consell ja treballa en la campanya per donar difusió als premis literaris de la institució. Com ja informàvem ahir, la capital de la Catalunya Nord i antiga capital continental del Regne de Mallorca, Perpinyà, serà el primer lloc a visitar. Tot i axí, el director insular, Miquel Julià, explicà ahir que «la campanya que s'està preparant anirà molt més enllà». L'objectiu, segons digué, és realitzar diferents actes divulgatius a les principals capitals de parla catalana a partir del mes d'octubre.

Així mateix, s'insertarà publicitat a les principals publicacions literàries, no tan sols dels Països Catalans, sinó aquelles que siguin susceptibles d'atreure participants.

Julià avalà la necessitat d'aquesta campanya en el fet que «no basta dotar amb una suma atractiva aquests guardons. La intenció és que siguin uns premis prestigiosos, i el prestigi el donen els bons autors, les bones obres i tenir un bon jurat».

Per aconseguir aquest objectiu, «se fa precís -segons Julià- que tothom tengui coneixement d'aquests premis i que els autors se sentin atrets a participar-hi». Entre els indrets als que el Consell té previst presentar els guardons destaquen Barcelona, on se faran diverses presentacions, una d'elles a l'Espai Mallorca; el País Valencià, la resta d'Illes Balears i no es descarta a l'Alguer.

A hores d'ara ja s'han començat diferents contactes amb entitats culturals, especialment literàries, perquè les presentacions puguin assolir el màxim relleu posible.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris